Cytokin Plus 1 LT– Doğal Deniz Yosunu Özü

1.750,00 

Cytokin Plus, Amerikan Miller firmasından ithal edilen, dört farklı deniz yosununun özlerinden elde edilmiş doğal bir üründür. Bu birleşim, her bir deniz yosununun benzersiz özelliklerini bir araya getirerek bitkiler için üstün faydalar sunar.   

4 kişi şuan bu ürüne bakıyor...
Tahmini Teslim Tarihi: 18/06/2025 - 20/06/2025
Kategoriler:
Açıklama

Öne Çıkan Özellikler:

•Kök Gelişimini Teşvik Eder: Bitki kökleri üzerinde etkili olup, kılcal kök sayısını artırır ve besin maddelerinin bitkiye taşınmasını hızlandırır. 

•Fotosentezi Artırır: Daha fazla karbondioksit bağlayarak bitkinin fotosentez yeteneğini geliştirir. 

•Çiçek ve Meyve Tutumunu Destekler: Hücre bölünmesini düzenleyerek dişi çiçeklerin oluşumunu sağlar, çiçek ve meyve tutumunu artırır. 

•Erkencilik Sağlar: Meyve gelişimi ve irileşmesini teşvik ederek üründe erkencilik sağlar. 

•Çevre Dostu: Arılara, tozlaşmada görev yapan böceklere ve diğer canlı organizmalara zarar vermez; kalıntı bırakmaz ve organik tarım için idealdir. 

Kullanım Alanları ve Dozaj:

•Pamuk: Çiçeklenme başlangıcında dekara 60 cc; 2-3 hafta sonra aynı dozda tekrar edilir. 

•Kavun-Karpuz-Kabakgiller: 3-4 yapraklı dönemde dekara 60 cc; 10-15 gün arayla 3-4 kez tekrarlanır. 

•Bağ: Gözler patladığında 100 L suya 75 cc; çiçeklenme döneminde ve hasattan 2-4 hafta önce aynı dozda uygulanır. 

•Meyve Ağaçları (Elma, Armut, Şeftali, Narenciye, Erik, Kayısı, Kiraz): Göz patlaması, taç yaprak dökümünden 1 hafta sonra ve 2-3 hafta sonra 100 L suya 60 cc dozunda uygulanır. 

•Hıyar: 4-5 yapraklı dönemde dekara 120 cc; 14 günlük aralarla 3 kez tekrarlanır. 

•Domates (Yemeklik): 6-8 yapraklı dönemde dekara 60 cc; 7-14 gün arayla sezon boyunca tekrarlanır. 

•Domates (Konservelik): Çiçeklenme başlangıcında dekara 60 cc; 2-4 hafta aralıklarla hasada 3-4 hafta kalıncaya kadar uygulanır. 

•Biber-Patlıcan: 6-8 yapraklı dönemde dekara 60 cc; 7-14 gün arayla 3 kez tekrarlanır.

•Fasulye-Bezelye: 2-3 yapraklı dönemde dekara 60 cc; 7-15 gün sonra aynı dozda tekrar edilir. 

•Lahana-Karnabahar-Kereviz-Marul-Ispanak: 3-5 yapraklı dönemde dekara 60 cc; 2 haftalık aralarla 4-6 kez tekrarlanır. 

•Soğan: İlkbaharda toprak altı yumruları büyümeye başladığında dekara 60 cc; 2 hafta aralıklarla 3-4 kez tekrarlanır. 

•Patates: Yumru teşekkülü başlangıcında dekara 60 cc; 2 hafta sonra aynı dozda tekrar edilir. 

•Muz: Onarımdan sonra 250 cc damlama sulama ile; 2-3 yapraklı dönemde 100 L suya 60 cc yapraktan uygulanır; 3-4 kez tekrarlanır. 

•Mısır: 6-8 yapraklı dönemde dekara 60 cc; püskül çıkarma döneminde aynı dozda tekrar edilir. 

•Çilek: Şaşırtmadan 1-2 hafta sonra dekara 60-80 cc; sezon boyunca 7-14 günlük aralarla tekrarlanır. 

•Şeker Pancarı: Kök büyümesi başlangıcında dekara 60-80 cc; şeker birikimi döneminde ve hasattan 4-6 hafta önce 100 cc dozunda uygulanır. 

•Havuç ve Diğer Kök Sebzeler: Fideler 3-6 haftalık iken dekara 80 cc uygulanır. 

•Çeltik: 3-7 yapraklı dönemde dekara 60 cc uygulanır. 

•Soya: 6-7 yapraklı dönemde dekara 60 cc uygulanır.

•Hububat: Kardeşlenme sonunda dekara 60 cc uygulanır; herbisitlerle karıştırılarak kullanılabilir. 

Değerlendirmeler (0)
0 yorum
0
0
0
0
0

Değerlendirmeler

Tümü

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Cytokin Plus 1 LT– Doğal Deniz Yosunu Özü” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumunuza fotoğraf ekleyebilmek için giriş yapmalısınız.

Taksit Seçenekleri

Ürün Önerileri
Bu ürünün açıklamalarında, fiyat veya diğer özelliklerinde bir hata olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki formu doldurarak bize geri dönebilirsiniz.